Skip to main content
  • 25.11.2018.

Bez alkohola, bez kofeina na flooru? Revibe.

Noć je još mlada, sunce je taman zašlo. Vučice i vukovi čežnje za podijima zavijaju na tek ustalu još pospanu Lunu, ali tebi se ne spava.

Piše: 


Ne spava ti se jer noć nosi obećanja, jer trebaš ovo mjesto i ove ljude da se protreseš i posložiš misli, trebaš ovo da samo šutiš i plešeš, da te nitko ništa ne pita i da je sve što kažeš tijelom dovoljno. No, baš ovo i jest stvar. Tijelo i um su povezani povratnom spregom i međusobno zavisni. Um voli biti onaj mudriji dio ove jednadžbe, onaj debeli klinac na klackalici koji vuče na svoju stranu no kada tijelo kaže da ne može više, um ne može nastaviti plesati sam.

Neminovno si imao noći kada is nakon nekoliko sati znojan i zalijepljen shvatio da ti energija tone u podrum, pa odeš po nju u mrak s energetskim pićem ili nadolijevanjem alkohola kako ne bi osjetio umor, što sutradan rezultira time da zavrištiš kada digneš roletu oko popodneva i sunce ti spali mamurnu rožnicu. Poanta je da tvoje tijelo nema pojma jesi li upravo na satu step aerobika, radiš li kardio, igraš utakmicu ili plešeš. Troši zalihe glikogena i elektrolite jednako. Ne bi popio kofeinsku bombu energetskog pića usred treninga i ne bi u pauzi utakmice natopio ovog sebe u movingu pivom.

Dakako da ne bi! Baš zato je ekipa starih partijanera s pozadinama u raznim industrijama sjela zajedno i stvorila Revibe – novo piće koje te čuva na podiju i ne dozvoljava da se sutra osjećaš kao statist iz Zore živih mrtvaca. Revibe je više manje kao piće za sportaše prilagođeno podijima, makneš li branding i najave – to je ono što ti ostaje, i ovaj ostatak je nimalo loš. Bez kofeina, bez alkohola, bez ikakvih stimulansa koji će se vratiti da te ugrizu za mjesto na kojemu sjediš.

Umjesto stimulansa ovdje ćeš naći Maltodekstrin i fruktozu. Maltodekstrin je ugljikohidrat koji se brzo probavlja i daje navalu energije, dok u pozadini fruktoza svoju energiju otpušta sporije i održava te na jednakoj razini dugotrajno bez onog neougodnog pada koji kofein daje, a oboje doprinose normalnoj mišićnoj funkciji. Tu su i koelege im elektroliti koji nadomještaju one koje si izgubio znojenjem na podiju i vraćaju tijelo u normalu ravnotežu, omogućujući optimalnu razmjenu tvari. Pij vodu! I naposljetku ovdje je i čitav raspon B vitamina koji omogućavaju metabolizmu da normalno obavlja svoj dio posla kao elektrana i snabdijeva te energijom. Baš ovi B skupina momci te upravo spašavaju od umora i osjećaja frontalnog sudara s lokomotivom narednoga jutra.

Pa eto za sada ovu mućku sjajne dobrosti loviš u limun i limeta okusu, a u planu su i naranča, malina i crni ribiz, no ako možeš piti sve one visokooktanske benzine na šanku, sumnjamo da ti je važno u kojim fensi okusima Revibe dolazi. 50 000 plesača velike Britanije već ga je prihvatilo ovo ljeto, a čini se da se riječ proširila i drugim europskim podijima, pa tko zna, moguće da ćeš uskoro i u svom party gnijezdu moći srknuti jedan, umjesto one putne u 6 ujutro. Pleši dalje i sretan nam bio!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2