Skip to main content
  • 2.10.2022.

Britanac zbog ilegalnih raveova ne smije u Nacionalni park godinu dana

Organizator ilegalnih partija u Velikoj Britaniji je dobio zabranu ulaska u Nacionalni park Exmoor

Piše: 

Policija britanske regije Avon and Somerset zajedno s tvrtkom Forestry England, koja održava i čuva šume na području Engleske, su udružili snage s lokalnim stanovništvom kako bi iskorijenili ilegalne partije na području Nacionalnog parka.

Akcija je uspješno provedena zahvaljujući lokalnoj stanovnici Jennifer Duke, koja je policiji dostavila dokaze kroz koje se moglo identificirati sudionike.

Jedan od organizatora ilegalnih partija je uhvaćen te mu je zabranjen ulazak u nacionalni park na dvanaest mjeseci, zbog dva partija koja su se dogodila ljetos. Partijaneri su pak prošli nešto bolje samo uz pismena upozorenja policije.

U slučaju kršenja zabrane ili dobivanja novih upozorenja, kako organizatori tako i partijaneri mogu završiti u pritvoru zbog budućih ilegalnih partija. Kako bi se stalo na kraj problemu ilegalnih partija po Nacionalnom Parku Exmoor, policija je povećala broj patrola koje kontroliraju području te pozvala sve koje vide veliku količinu parkiranih automobila ili velike zvučnike da im dojave.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2