Skip to main content
  • 5.08.2012.

Čari solo izlaska

Većina nas izlazak povezuje s dobrim društvom, prijateljima ili partnerima, no katkad bi rado negdje poslušali dobru glazbu, a nitko od vaših prijatelja nije u mogućnosti ići s vama.

Piše: 

Odmah na početku da razjasnimo, svakako je doživljaj izlaska potpuniji kad je izlazak ekipni i u dobrom se društvu i lošije okolnosti izlaska bolje prihvaćaju, no jeste li se kad odlučili uputiti u solo izlazak?

Vjerojatno ćete se u prvim trenutcima osjećati malo nelagodno, no kad jako želite poslušati neki koncert ili ne želite propustiti nastup nekog DJ-a, društvo ne bi trebalo biti zapreka. Osim što ćete se zaista više moći posvetiti glazbi, bit će to nezaboravno iskustvo u kojem možete upoznati nove ljude i steći nova poznanstva i prijateljstva. Ne da su vam nužno potrebna, no glazba spaja ljude i ako se recimo nađete u prvih par redova nekog koncerta vjerujemo da ćete vrlo lako stupiti u konverzaciju sa istomišljenicima. Puno više ćete promatrati, a samim time možda i uočiti nekog vama posebnog.

Hrvatski gradovi i klubovi još uvijek nisu toliko veliki da nećete sresti nekog poznatog, a ako i ne sretnete nikog poznatog svakako ćete osjetiti neki drugi doživljaj. Stoga ne oklijevajte, nemojte propuštati nešto što vam se sviđa zbog straha da ćete se osjećati usamljeno. Izađite i upoznajte drugog, hrabrijeg sebe, većina onih kojih to redovno čine nikad se nije požalila na svoje solo izlete. Uostalom na partiju se rijetko tko osjeća usamljeno.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk