Skip to main content

Chokeri inspirirani techno glazbom osvajaju scenu

Choker Room je novi brand pod vodstvom Nikoline Štefanac koji je nastao 2017., vodeći se ljubavlju i srcem.

Piše: 


Nakon dugog niza godina slušajući i obilazeći mnoge partyje i festivale na domaćoj i europskoj sceni, rodila se ideja o chokerima inspiriranim upravo na glazbi koju volimo. Prilikom odlaska u Amsterdam i posjete Awakenings festivala koji je uvelike i bio najveća inspiracija za pokretanje posla, nastao je Choker Room. "Promatrajući scenu i modne izričaje na njoj, a koja je vrlo raznolika Choker Room je našao mjesto za sebe i u tome će nadam se svi uživati, a posebno ljepši spol", ističe Nikolina.

Chokeri, te privjesci su ručni unikatni rad, te su rađeni na kvalitetnom materijalu uz puno ljubavi i pažnje pri samoj izradi. U ponudi se nalazi preko stotinu različitih motiva obuhvaćenih svim žanrovima elektroničke glazbe, ponajviše technom. Radove možete pogledati na slijedećim linkovima:

www.chokerroom.com

instagram : choker_room2017

facebook : @chokeroom2017

Ovog ljeta Choker Room doživljava svoj prvi veliki nastup i promociju na sceni i to na Dimensions i Outlook festivalima gdje nakon uspješne prodaje dobiva mnogo pohvala za rad i ideju, a samim time i novih poslovnih suradnji. Planovi i ideje za budućnost Choker Rooma i dalje se razvijaju, kako na domaćoj, tako i na europskoj sceni. Uskoro bi chokeri mogli zavladati na mnogim europskim festivalima te napraviti totalnu revoluciju.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web