Skip to main content
  • 5.12.2018.

Chokeri inspirirani techno glazbom osvajaju scenu

Choker Room je novi brand pod vodstvom Nikoline Štefanac koji je nastao 2017., vodeći se ljubavlju i srcem.

Piše: 


Nakon dugog niza godina slušajući i obilazeći mnoge partyje i festivale na domaćoj i europskoj sceni, rodila se ideja o chokerima inspiriranim upravo na glazbi koju volimo. Prilikom odlaska u Amsterdam i posjete Awakenings festivala koji je uvelike i bio najveća inspiracija za pokretanje posla, nastao je Choker Room. "Promatrajući scenu i modne izričaje na njoj, a koja je vrlo raznolika Choker Room je našao mjesto za sebe i u tome će nadam se svi uživati, a posebno ljepši spol", ističe Nikolina.

Chokeri, te privjesci su ručni unikatni rad, te su rađeni na kvalitetnom materijalu uz puno ljubavi i pažnje pri samoj izradi. U ponudi se nalazi preko stotinu različitih motiva obuhvaćenih svim žanrovima elektroničke glazbe, ponajviše technom. Radove možete pogledati na slijedećim linkovima:

www.chokerroom.com

instagram : choker_room2017

facebook : @chokeroom2017

Ovog ljeta Choker Room doživljava svoj prvi veliki nastup i promociju na sceni i to na Dimensions i Outlook festivalima gdje nakon uspješne prodaje dobiva mnogo pohvala za rad i ideju, a samim time i novih poslovnih suradnji. Planovi i ideje za budućnost Choker Rooma i dalje se razvijaju, kako na domaćoj, tako i na europskoj sceni. Uskoro bi chokeri mogli zavladati na mnogim europskim festivalima te napraviti totalnu revoluciju.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2