Skip to main content
  • 2.02.2016.

Cinestar: Labirint laži – osvoji ulaznice

Temeljen na stvarnim događajima istrage koja je dovela do suđenja nacističkim zločincima optuženim za zločine počinjene u koncentracijskom logoru Auschwitz.

Piše: 


Frankfurt 1958: nitko se ne želi sjećati vremena nacističkog režima. Mladi tužitelj Johann Radmann dolazi do dokumenata koji će pomoći da se pokrene postupak protiv nekih pripadnika SS-a koji su služili u Auschwitzu. No, strahote prošlosti i neprijateljstvo protiv njegova rada će ga obeshrabriti. Gotovo je nemoguće pronaći put kroz ovaj labirint; svi se čine uključenim ili krivim.
{youtube}6jGxe6auuTg{/youtube}

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Labirnit laži je priča koja otkriva zavjeru njemačkih institucija koje su pokušale zataškati zločine nacista iz Drugog svjetskog rata. Njemački predstavnik za ovogodišnju filmsku nagradu Oscar!

Nagradna igra!
Osvojite 2×1 ulaznicu za Cinestar Avenue Mall Zagreb. U komentaru ispod članka napišite ime i prezime barem jednog glavnog glumca u filmu. Dobitnike objavljujemo u petak do 12 sati.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk