Skip to main content
  • The XX app
  • 5.11.2012.

Coexistirajte sa svojim IUređajima

The XX ne samo da prate svjetske trendove nego ih i sami uvode, pa nakon što su 2010. godine predstavili svoj tadašnji album kroz audio-vizualnu instalaciju, sada njihov novi album možete besplatno skinuti kao App.

Piše: 

Naslovna foto

The XX app

Nova aplikacija dolazi kao pratnja njihovom hvaljenom drugom albumu Coexist, a kompatibilna je sa svim Iuređajima, i IPhoneom, IPadom, i IPad touchom, a postoji i verzija za Android uređaje.

Nova službena aplikacija XX-a dozvoljava obožavateljima da urone u novi album grupe Coexist. Pogledajte nove video uratke, igrajte se s interaktivnom verzijom vizuala albuma, te primajte poruke direktno od banda...’, službeno je priopćenje.
{youtube}SeWxEH9tb0c{/youtube}

Aplikacija uključuje vizuale za svaku pjesmu s albuma, sve službene video uratke grupe, riječi pjesama, pristup kupovini ulaznica i memorabilije grupe, i ‘ interaktivnu verziju artworka albuma koji reagira na vaš dodir, pokret i okruženje‘.

Ova aplikacija slijedi izlazak photo zine-a grupe And We’ll Be, Us, printanog u 75 tisuća primjeraka i podijeljenog besplatno.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk