Skip to main content
  • 17.08.2023.

Diplo predvodi ekspediciju na Antarktiku

Odlaskom na Antarktiku, popularni američki producent će se moći pohvaliti kako je svirao na svim kontinentima na planeti

Piše: 

Sredinom prosinca, popularni američki DJ i producent Diplo predvodi novu raskošnu atrakciju za one punijeg džepa – sedmodnevno krstarenje Antarktikom uz ekskluzivne DJ setove. Sedmodnevno krstarenje i put prema južnom polu kreće iz Čilea, odakle će gosti poletjeti za Antarktiku odakle će se ukrcati na brod World Voyager s kojim će kruzati oko ledenog kontinenta.

Glazbeno krstarenje Antarktikom košta nešto manje od 16 tisuća dolara, a gosti će za tu cijenu dobiti “all inclusive” doživljaj te priliku za upoznavanje, razgovor s Diplom koji će otkriti “tajne” elektroničke industrije, svoj kreativni proces i sve što goste bude zanimalo uz svakodnevne intimne setove na kruzeru.

 

Tijekom dugogodišnje karijere američka glazbena zvijezda je odradila setove na brojnim jedinstvenim lokacijama, a nastupom na Antarktici će odraditi još jednu točku sa svog spiska želja. Kako je Diplo otkrio na društvenim mrežama, jednostavno je morao prihvatiti ponudu, jer osim prilike da zasvira i na sedmom Zemljinom kontinentu, s glazbenim krstarenjem će prikupljati novce za programe očuvanja oceana.


Foto Emil Varga – Revelin

Diplo je ovoga ljeta gostovao u Revelinu, a kako je bilo provjerite ovdje. Ovih dana ponovno stiže na našu obalu, točnije na Sonus festival gdje pušta prvu večer u Papayi (nedjelja, 20.08.) od 21 sat. Kompletnu satnicu pogledajte ovdje.


 

 

sonic desktop
promo clubs
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.