Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Diplo predvodi ekspediciju na Antarktiku

Četvrtak, 17 Kolovoz 2023

Odlaskom na Antarktiku, popularni američki producent će se moći pohvaliti kako je svirao na svim kontinentima na planeti

Sredinom prosinca, popularni američki DJ i producent Diplo predvodi novu raskošnu atrakciju za one punijeg džepa - sedmodnevno krstarenje Antarktikom uz ekskluzivne DJ setove. Sedmodnevno krstarenje i put prema južnom polu kreće iz Čilea, odakle će gosti poletjeti za Antarktiku odakle će se ukrcati na brod World Voyager s kojim će kruzati oko ledenog kontinenta.

Glazbeno krstarenje Antarktikom košta nešto manje od 16 tisuća dolara, a gosti će za tu cijenu dobiti “all inclusive” doživljaj te priliku za upoznavanje, razgovor s Diplom koji će otkriti “tajne” elektroničke industrije, svoj kreativni proces i sve što goste bude zanimalo uz svakodnevne intimne setove na kruzeru.

 

Tijekom dugogodišnje karijere američka glazbena zvijezda je odradila setove na brojnim jedinstvenim lokacijama, a nastupom na Antarktici će odraditi još jednu točku sa svog spiska želja. Kako je Diplo otkrio na društvenim mrežama, jednostavno je morao prihvatiti ponudu, jer osim prilike da zasvira i na sedmom Zemljinom kontinentu, s glazbenim krstarenjem će prikupljati novce za programe očuvanja oceana.


Foto Emil Varga - Revelin

Diplo je ovoga ljeta gostovao u Revelinu, a kako je bilo provjerite ovdje. Ovih dana ponovno stiže na našu obalu, točnije na Sonus festival gdje pušta prvu večer u Papayi (nedjelja, 20.08.) od 21 sat. Kompletnu satnicu pogledajte ovdje.