Skip to main content
  • 7.12.2011.

Dodjela nagrada najboljim extreme sportašima

Prvi put u Hrvatskoj bit će dodjeljene DNA Awards, nagrade namijenjene najboljim domaćim extremnim sportašima. Kroz glasovanje koje traje do 17. prosinca već su se prodefilirala određena imena,  no ona pobjednička bit će poznata na ceremoniji dodjele nagrada u zagrebačkom Kinu Europa.

U svrhu promicanja extremnih sportova u Hrvatskoj naš najčitaniji extreme sport medij DNA portal pod pokroviteljtsvom Nokije odlučio je organizirati prvi izbor najboljih domaćih extreme sportaša. Kroz glasanje u nekoj od sedam kategorija extremnih sportova čitatelji i posjetitelji DNA portala sve do 17.prosinca imaju mogućnost odabrati njima najbolje. Na DNA Awards webu opširnije su prestavljeni nominirani u kategorijama za: Najbolji skateboard rider, Najbolji snowboard rider, Najbolja snowboard riderica, Najbolji BMX rider, Najbolji mladi skateboard rider, Najbolji mladi BMX rideri Najbolji extreme sport film. Ne zaboravite glasati, jer vaši favoriti na taj način mogu skupiti do 60% bodova dok će ostatak od 40% bodova dodjeliti stručni žiri DNA portala.

Nakon što glasanje 17. prosinca u 12 sati bude zaključeno, istog dana u 20 sati održat će se ceremonija dodjele nagrada u zagrebačkom Kinu Europu, a izbor će voditi neponovljivi i ultra zabavni Mario Petreković. Poslije dodjele i odabira najboljih slijedi i After Party te zabava do jutra uz CFSN DJ's; FunkGuru i Itcha.

Pozivnicu za prvi prvi izbor najboljih extreme ridera u Hrvatskoj DNA Awards može dobiti svatko tko napravi sljedeće:

1. Glasa za svoje favorite DNA Awards 2011. (https://dna.com.hr/dna-awards-2011/ )
2. Pošalje svoje osobne podatke na: info@dna.com.hr

Osoba koja je napravila ova dva koraka osim pozivnice za DNA Awards ceremoniju u Kino Europi dobit će priliku sudjelovati i u izvlačenje nagrada za sudionike glasovanja.  Najsretniji od njih dobit će uređaj Nokia 700, najtanji  model smartphonea u ponudi Nokije. 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop