Skip to main content
  • VJay IPhone
  • 18.11.2012.

Džepni VJ-ing

Blagoslovljeni bili pametni telefoni jer nam omogućuju da cijeli svijet nosimo u svom džepu. Šteta da ne repliciraju hranu, i da ne lijevaju vodu, ali zato možemo DJ-at, svirat instrumente, a po novom i VJ-at.

Piše: 

Naslovna foto

VJay IPhone

S novom aplikacijom za vaše iUređaje, a nakon Algoriddimove aplikacije za DJ-ing, sada i vi možete brzo i jednostavno postati VJ, puštati, editirati i na kraju shareati vaše mash up uratke. Možete kombinirati vlastite fotografije ili video uratke, kao i one skinute ili preuzete s interneta, sve to složiti u jedan novi, originalni mash up video, i podjeliti sa svojim najdražima.
alt

Ova aplikacija se automatski intergrira s iPhoneovim snimačem, a dolazi s uključenim video sadržajem electro-pop superzvijezde Far East Movement, video umjetnika Eclectic Methoda, DJ & MC master J-Live, i puno drugih klipova i loopova, pa svi mogu samo dodati svoje omiljene beatove i krenuti sa zezancijom. Na iTunesu ih čekaju još mnogobrojni sadržaji.
{youtube}16aPCi5m6y0{/youtube}

Vjay kombinira svijet glazbe i videa na inovativan i kreativan način, i popločuje put budućim generacijama osobne video produkcije. Aplikacija je dostupna na download za samo 0.99 dolara.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk