Skip to main content
  • 16.02.2023.

Ekipa iz Barcelone poštom slala gumene bombone s marihuanom u Hrvatsku

“Pronađeno je 70 paketa, 5000 bombona od marihuane, 12 kilograma marihuane i 6 kilograma hašiša”, priopćila je španjolska Civilna garda

Piše: 

Španjolska policija otkrila je u centru Barcelone tajni laboratorij u kojem je “kriminalna organizacija” proizvodila šarene gumene bombone od marihuane, a zatim ih poštom slala u Hrvatsku, Italiju, Francusku, Portugal, Njemačku i Nizozemsku.

Policija je pokrenula istragu nakon što je presrela seriju paketa poslanih poštom, u kojima su se nalazili slatkiši s marihuanom, a koji su bili poslani u Njemačku, Francusku, Italiju, Nizozemsku, Portugal i Hrvatsku. Policajci su zatim okružili zgradu u središtu Barcelone gdje su boravile osumnjičene osobe, pa otkrili da se u jednom stanu nalazi laboratorij. Pronašla je i materijal za izradu, pakiranje i distribuciju droge.

“U njemu je kriminalna organizacija proizvodila slatkiše u obliku šarenih medvjedića od marihuane i drugih kemijskih sastojaka jako opasnih za zdravlje”, izvijestila je policija dodavši da su ti bomboni sadržavali veliki količinu THC-a i drugih kemikalija korištenih u izradi bombona. ”Organizacija smještena u Barceloni zaprimala je narudžbe preko aplikacija s kriptiranim porukama ili putem Deep Weba. Zatim je marihuanu skrivenu u unutrašnjosti bombona slala poštom u brojne zemlje Europe” zaključila je policija.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2