Skip to main content
  • 12.01.2023.

Ekscentrični Miro Von Berlin osvojio je publiku Hör-a

Kada nije na plesnom podiju, osebujnog Hrvata može se uhvatiti za miksetom

Piše: 

Osnivač klupskog programa ZagRave, Miro Von Berlin gotovo deset godina živi u Berlinu gdje je našao svoje mjesto pod zvijezdama.

U krugovima berlinske elektroničke scene postao je prepoznatljiv po svom neumornom plesu te atraktivnim odjevnim kombinacijama koje privlače pažnju.

U jednom intervjuu otkrio je, kako je cimer i najbolji prijatelj s poznatom techno DJ-icom Ellen Allien, u čijim se live setovima nerijetko može pronaći u pozadini kako izazovno pleše.


Polazeći od svojih iskustva s partyja, Miro Von Berlin odlučuje se na pokretanje vlastite klupske večeri u Zagrebu gdje je odradio i svoj prvi set u Depo klubu 2019., nakon čega su uslijedili nastupi po berlinskim klubovima poput RSO, About Blank, Anomalie, Ohm, Kit Kat.

Od nedavno se glazbi posvetio u potpunosti, a od svoje prve gaže pa do danas, čak tri puta odradio je set za berlinski HÖR. Premijeru u popularnom studiju dizajniranom kao toalet noćnog kluba, imao je 2021.

Za povratak u HÖR nije trebao dugo čekati, početkom 2022. zavrtio je groovy techno set na vinilima.

Posljednje gostovanje je imao na jesen 2022. kroz koji je u potpunosti prezentirao svoj zvuk na kojeg je uvelike Berlin imao utjecaja. Zvuk noćnog života Berlina kroz selekciju groovy, trippy, raw, acid, trance techno traka s elementima old school zvuka Miro Von Berlin donosi u svojim setovima.

sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2