Skip to main content
  • 30.09.2022.

Festivalska pozornica Arcadia -The Spider- stiže na Svjetsko prvenstvo u Kataru?

Katar je angažirao britansku tvrtku Arcadiu Spectacular, poznatu po svojim spektakularnim festivalskim pozornicama, za zabavni program nadolazećeg Svjetskog Prvenstva prenosi Daily Mail.

Piše: 


Arcadia Spectacular je svoje pozornice predstavila diljem svijeta i sudjelovala na brojnim festivalima. Njeni “The Spider” i “The Afterburner” su dugi niz godina bili sastavni dio postave festivala koje je organizirala Ultra. “The Afterburner” se našao nekoliko puta i u Splitu, na Ultra Europe festivalu dok se još održavao na Poljudskom stadionu.

Posljednje vrijeme Arcadia Spectacular surađuje s kultnim britanskim Glastonbury festivalom, gdje je i ove godine bio postavljen “The Spider”, a na njemu su svoje setove odvrtili Calvin Harris, Carl Cox, Nina Kraviz i mnogi drugi.

Kako navodi Daily Mail, pedeset tona teška struktura stiže u Katar kako bi se koristila za nastupe izvođača u fan zoni. S obzirom na stroge zakone i pravila u Kataru, fan zona podno “The Spidera” bi trebala biti jedna od rijetkih lokacija na kojima će se navijačima točiti alkohol. Upad u fan zonu bi mogao koštati i do vrtoglavih 75 funti.

Svega nešto manje dva mjeseca nas dijeli od samog otvaranja Svjetskog prvenstva, a službenih informacija o dolasku Arcadijine megastrukture još nema, kao ni tko bi na njoj mogao nastupiti.

 

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju