Skip to main content
  • BMW gaming mouse
  • 21.11.2012.

Gamerski miš iz BMW-a

Znamo za automobile BMW kojima se samo možemo diviti iz daleka, znamo za skutere BMW-a koje ne bi nikad kupili, znamo da naša murja vozi BMW mrcine od motora, a sad znamo i za BMW računalni miš za gamere.

Piše: 

Naslovna foto

BMW gaming mouse

Izašao je novi Call Of Duty i u prvom danu zaradio pola milijarde dolara. Jedan ste od sretnika koji ga je uspio dobiti među prvima i trčite kući instalirati igricu i krenuti u ubijanje vaših neprijatelja. I dok igrate počne vam se znojiti ruka, pa taman kad odlučite obrisati ruku netko vas zaskoči iza leđa i morate sve ispočetka.
{youtube}t3MTwpRYB8E{/youtube}

Sve što vam treba za riješavanje jednog od problema gamera je novi Thermaltake koncept miša proizašao iz BMW Group DesignworksUSA. Radeći s taiwanskom firmom za gamerske dodatke, BMW je dizajnirao visoko inovativan miš, pritom misleći na tvrdokorne gamere u elementu. Prvenstveno se to odnosi na ergonomski Air-Through ventilacijski sistem, koji ventilira topli zrak iz ruke i tako smanjuje umor i znojenje.

alt

Osim tog zanimljivog kućišta, miš uključuje tehnologiju 3D načina upravljanja, visoko programljiv inteligentni software sposoban za namještanje osjetljivosti do 8200 DPI, i nehrđajuću tvrdu aluminijsku bazu.

Početna cijena miša je 99 američkih dolara.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2