Skip to main content
  • 7.06.2020.

Gorillaz lansirali opsežan online vodič za Black Lives Matter

Nakon što je utorak obilježen kao dan Black Outa, gdje se čitava glazbena industrija kolektivno založila protiv rasne diskriminacije, Gorillaz su pokrenuli svoju inicijativu #BeTheChange za podršku pokretu Black Lives Matter.

Piše: 


Bend je podijelio opsežni vodič sa informacijama na posebnom odjeljku svoje web stranice, na kojem je detaljno opisao načine kako poduzeti akciju.

Taj vodič sadržava materijale za učenje od podcastova, članaka, knjiga, filmova i emisija do aktivističkih informacija o prosvjedima, uključujući i informacije gdje donirati, potpisati peticije, savjete o prosvjedima i društvene upute koje treba slijediti. Kompilacija služi kao početna točka za sve one koji žele pomoći.

Gorillaz su također najavili da će svi prihodi od kupovine robe ići u dobrotvornu udrugu The Black Curriculum sa sjedištem u Londonu. Na njihovom web shopu nalazi se ekskluzivna kolekcija odjeće #BeTheChange. Posjetite trgovinu ovdje.

Gorillaz će i dalje ažurirati svoju web stranicu resursima. Pristupite cijelom vodiču ovdje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gorillaz (@gorillaz)

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2