Skip to main content
  • 19.04.2016.

Igra Prijestolja/ Pulteva

Ministry of Sound se osjeća zaigrano i u svojoj ludičkoj maniri odlučio je poigrati se zamjenom lica i spojiti fiktivni i realni svijet u jedno.

 
Znaš onaj tren kada se toliko ufuraš u seriju da otkažeš sve planove, pogledaš čitavu sezonu u jednom danu, nakon toga katatoničan na odjavnoj špici posljednje epizode pogledaš oko sebe i nije ti baš sasvim jasno što sad sa stvarnosti. Game of Thrones jedna je od ovih koja te apsolutno usisa, svaka predana party duša postane krvožedni manijak koji bi se radije žrtvovao Gospodaru Svjetla no propustio epizodu.
 
Od prljavog ledenog izopćenog plemenitog bratstva Noćne straže na vrhu zida koji opasava komadić civilizacije usred ničega, preko mutno srednjovjekovno-atenske metropole King's Landinga, sve drame, zamjerke i afere čine Westeros više manje preslikanim DJ svijetom. Pa donosimo nekoliko koje je Ministarstvo Zvuka smatrao sasvim prikladnim zamjenama.

 
Disclosure – Jon Snow i Robb Stark 
 
Dva beskompromisna brata heroja britanske scene. Stark i njegov nepriznati brat koji se penje kroz svijet integritetom, ostali su na krivoj strani mača, no nadamo se da će Disclosureovci još dugo ostati s prave strane pulta.
 
Heidi – Brienne of Tarth 

 
Heidi je već bila opisana kao "čvršća i jača od bilo kojeg muškarca u biznisu", ona koja je utrala put ženama u muškom biznisu sasvim je dobar realni pol povitežene Brienne kojoj ni snalažljivo, neobično plemenito u svojoj okrutnosti, pseto, The Hound, nije bilo par.
 
Arya Stark – The Black Madonna 

 
The Black Madonna je jedna od najjačih ženskih likova elektronike, opasna feministica koja barata zdravim razumom unutarnjom snagom i opakim vještinama usmjerenima u borbu za rodno spolnu fluidnost. Podsjeća nas na jednu malu koja odbija biti odgajana u dvorsku damu i uspjeva preživjeti stvari koje ne bi mogao ni odrasli muškarac.
 
Ramsay Bolton – Deadmau5  

 
Sociopatsko sadističko kopile i Deadmau5 imaju mnogo toga zajedničkog. Sumnjamo da Deadmau5 nema savijest no kao god okreneš u čuvenim online prepirkama već je metaforički kastrirao Biebera, Kanyea i Aviciija…
 
DJ Sneak – Gregore Clegane AKA The Mountain

 
Iako Sneak još nikome nije gurnuo palce u očne duplje iza sebe je spremio toliko javnih prepirki da trebaš iznajmiti neku garažu samo da ih sve pospremiš negdje. Twitter vendete uključuju Jackmastera, Deadmau5a, Martinez Brotherse, Jorisa Voorna, Setha Troxlera….
 
Tyrion Lannister – Seth Troxler

 
Seth je neobičan tip s kojim želiš čitavu noć cugati i raspravljati o životu. Tyrion je poprilično sličan. Uz neobičan početak, apsolutno nikakav benefit svoje vizualne prezencije u svijetu u kojem je što si veći i jači prednost, ipak krči put kroz zamjerke, trivijalizacije života i više ili manje smislene drame samo onime što nosi u glavi začinjenim opakim smislom za humor.
 
Nicole Moudaber – Daenarys 

 
Nicole Moudaber je žena koja je utrala nove puteve i koje je debelo odgovorna za dolazak elektronike u Beirut. Njeni partyji su bili prvi koji su na Bliski Istok doveli ekipu najvećeg kalibra kao što je Paul Van Dyk. Ako ovo ne urla u lice Kraljica Zmajeva, nemamo pojma što drugo bi vas zadovoljilo (osim realnog zmaja).
 
Tormund Giantsbane – Sven Vath 
 
Kada imaš preko 50 i još uvijek partijaš jače od svojih dvostruko mlađih kolega jasno ti je da si divlji Wildling skroz na skroz, nesputan, sa svojim vlastitim pravilima i zakonom i moći da upravljaš svime što si pomogao stvarati.
 
Melisandre (The Red Woman) – Paris Hilton 

 
Jednostavno mora biti zaustavljena. Biraj koja.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk