Skip to main content
  • 25.02.2012.

Izložba stare računalne opreme u Splitu

Udruga bivših studenata splitskog FESB-a, Alumni FESB, priprema izložbu stare računalne opreme, posebno osobnih računala tipa Commodore, Spectrum, Amiga, Atari i razne druge elektroničke, računalne i telekomunikacijske opreme koja se smatra zastarjelom a koja je u svoje vrijeme imala svrhu.

Piše: 

Naslovna foto

Commodore 64


Cilj je do svibnja prikupiti što veći broj računala, po mogućnosti funkcionalnih, koje bi izložili povodom proslave Dana FESB-a u atriju fakulteta, a zatim bi ta izložba postala stalni postav u novom dijelu zgrade. Također želja je organizatora, pokazati mlađim generacijama koje su tek nedavno ušle u svijet računala, kakva je tehnologija bila prije 20-30 godina. Iz udruge pozivaju sve koji mogu pomoći u organizaciji ove izložbe da prijave sa svojim podacima pošalju putem ove stranice.

Dakle, zavirite u šupe, ormare, ispod kreveta, skladišta i iskopajte staru računalnu opremu koju bi bilo vrijedno pokazati današnjoj generaciji, ostavite svoje podatke na stranici. Akcija nije ograničena samo na bivše studente FESB-a, pozivaju se i svi zaljubljenici u računala.

sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2