Skip to main content
  • 1.09.2019.

Jednosobni hotel Trunk House uključuje najsitniju diskoteku u Tokyu

Hotelski brend Trunk surađivao je s dizajnerskim studiom Tripster kako bi stvorio ovaj butik hotel u Tokiju, koji odiše tradicionalnom japanskom estetikom – ali se neobično može pohvaliti vlastitim minijaturnim noćnim klubom.

Piše: 


"Ideja za Trunk House bila je inspirirana salonima koji su se u Tokiju nalazili u prošlosti, gdje bi se umjetnici i kreativci okupljali – prostori u kojima će ljudi dijeliti ideje i razmjenjivati ​​misli, gdje bi se mogla njegovati kultura", ističe Hiroe Tanaka, kreativna direktorica Trunka.

Butik hotel s jednom spavaćom sobom nalazi se na mjestu gdje je 70 godina bila kuća za gejše – imanje u kojem bi japanske zabavljačice, poznate kao gejše, živjele i vježbale plesati, pjevati i razgovarati s muškim klijentima.

Samo srce hotela je svjetlo-crvena soba koja je, prema dizajnerima, najmanja diskoteka u Japanu. Uz zakrivljen šank s pićima, svjetlucavu disko kuglu i osvijetljeni plesni podij, na raspolaganju je i karaoke stroj koji gosti mogu koristiti.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk