Skip to main content
  • 2.03.2018.

Jeste li čuli za Level+, osvježavajuće napitke koji sadrže kanabis?

Uz Level+ sada možete osjetiti alternativu pušenja kanabisa i to uz sastojak koji ionako koristite na dnevnoj bazi – vodu.

Piše: 

U današnje vrijeme, mikrodoziranja ili konzumiranja malih količina kanabisa da bi iskusili zdravstvene prednosti marihuane bez da se nalazite u zadimljenom prostoru postaju sve veći trend. Svoje mjesto u cijeloj toj priči odnedavno je rezervirao Level+.

Radi se o proizvodu koji u bocu ispunjenu tekućinom dodaje po 5mg kanabisa i stvara vam osvježavajuće podizanje tokom dana. Potrošači mogu birati između limuna i đumbira (CBD) te grejpa (THC) i lubenice (THC).

To su napitci napravljeni sa cijelovitim biljnim ekstraktima i liječeni izolatima tako da nećete osjetiti okus kanabisa. U ponudi se još nalazi i hladno pivo s Coava kavom koje dolazi u obje, (CBD i THC) verzije.

Cijelu priču Level+ napitaka zaokružuje i elegantni dizajn za one koji vole piti u hodu jer vam nudi diskreciju u javnosti svezi vaše ljubavi prema kanabisu.
 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2