Skip to main content
  • 27.08.2016.

Kako je to kada svadbeni čvor svežeš na Burning Manu?

Možda si još kao klinac ili klinceza zamišljao veliku svadbenu povorku, stotine koji s tobom slave početak jednog novog života, ili ipak privatnu zakusku za nekoliko najbližih s lampicama na šumskom drveću recimo.

 
Ili si možda jedan/na od onih koji se zavjetovao da će svijetom ići sam iz ovog ili onog razloga ili pak ne trebaš žig od matičara da finalizira količinu i predanost tvoje ljubavi spram drugoga… Sve je ovo u redu. Mogućnosti su mnoge i sve što odgovara tebi i partneru je divno, no rijetko kada se sretnu dvije plamteće duše kojima je jedina opcija čvor svezati ni više ni manje nego na festivalu vatre, slobode, glazbe, umjetnosti, radikalne inkluzije i samoodrživoti usred mitskog Black Rock Cityja u srcu Nevade.
 
Na tjedan dana godišnje iz svih kuteva svijeta oni koji čeznu za slobodom i izuzećem iz kapitalizmom pogonjenih i društvom nametnutih margina normalnoga stvaraju svoj vlastiti grad u kojem je sve što je važno iskustvo, ljubav i ekspresija, pa su se tako dva burnera iz Mexica, Mariana i Lalo, odlučili započeti bračni život upravo ovdje usred Burning Man zajednice na kipućem pijesku. 

 
Za Thump su objasnili kako je po odluci da će se vjenčati logično upalo pitanje gdje će se ceremonija održati i Mariana je odjednom samo rekla – "Burning Man!"- i Lalo, svjestan da je našao ženu života, je razdragano pristao. Unatoč nekolicini logističkih problema kako golemu grupu ljudi na tjedan dana dovesti u pustinju, nabavke hrane i mescala koji su dijelili sa svima, kostime, 24-satni party u Robot Heartu, i potragu za nestalim velečasnim Bobom, kojeg su uspjeli locirati samo 4 sata prije početka ceremonije, i koji ih je na kraju vjenčao pod ovlastima koje mu je dala država Nevada, za Marianu i Laloa ovo ostaje jedno od najboljih i najspiritualnijih iskustava ikada i s Thumpom su podijelili nekoliko fotografija iz svadbenog albuma.

 
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2