Skip to main content
  • 29.01.2016.

Klubska 3ca: Komunicirajte, gledajte, muzejajte!

Ispratite zadnji vikend u siječnju odabirom (barem) jednog događaja koji vam donosi KLUBSKA 3CA – sigurno nećete pogriješiti!

Piše: 

Petak, 29. siječnja

NOĆ MUZEJA

Tradicionalna Noć muzeja održat će se danas, 29. siječnja, od 18:00 do 1:00h, a obilježit će je tema pod nazivom "Utemeljitelji i reformatori – Josip Juraj Strossmayer, hrvatski mecena". Tema jedanaeste Noći muzeja konceptualno se nadovezuje na prošlogodišnju manifestaciju kojom se žele dodatno afirmirati velika imena hrvatske kulture, umjetnosti i znanosti. Svi su programi Noći muzeja besplatni, a kako biste isplanirali obilazak, NA INTERAKTIVNOJ KARTI proučite što muzeji te baštinske i kulturalne ustanove u Zagrebu nude. 

Petak i subota, 29. i 30. siječnja

9. GLEDALIŠTE KINOKLUBA ZAGREB @ MM Centar

FB event: https://www.facebook.com/events/176964982661938/

Na 9. Gledalištu  KKZ-a, bit će prikazano 111 filmova nastalih u produkciji kluba tijekom protekle godine. Rekordan je to broj filmova čije će se projekcije održavati u blokovima u 17:00, 19:00, 21:00 i 23:00h. Neki su od filmova na Gledalištu realizirani uz pomoć HAVC-a, a čak su 63 filma u konkurenciji za nagradu Maksimilijan Paspa za najbolji amaterski film. U subotu će se, nakon dodjele nagrada, tulumariti uz DJ duo Blow↑Up. Raspored projekcija potražite na FB stranici eventa.

KOMUNIKACIJA @ Pogon Jedinstvo

FB event: https://www.facebook.com/events/1034008676645737/

Zagrebački plesni studio Hip Hop House, u petak i subotu u 20h u Pogonu Jedinstvo, održat će izvedbu predstave pod nazivom "Komunikacija". Ukratko, riječ je o plesnoj predstavi koja problematizira način današnje komunikacije. Koreografkinja, redateljica te producentica predstave je Marija Matković, za dizajn svjetla odgovoran je Andrija Santro, a plesači(ce) su Ruta Feldman, Ana Karlovič, Nataša Pavičević, Korina Klakučer, Dea Mandir, Lucija Sušić, Martina Jovanović, Dorotea Cepanec, Martina Martinić, Martina Ivančić, Karla Ileš, Ilona Cvitić i Ante Jerković. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, a prodajna su mjesta blagajna Pogona Jedinstvo i plesni studio Hip Hop House.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2