Skip to main content
  • why knot
  • 15.09.2013.

Kraj zapetljanih slušalica

Zasigurno često pomislite kako biste prije raspetljali gordijski čvor negoli vlastite slušalice.

Naslovna foto

why knot
 
E, sada je vašim mukama došao kraj i to zahvaljujući šarenome rješenju mladih inovatora iz Hrvatske. Radi se o držaču za slušalice nazvan why knot? koji u potpunosti sprječava petljanje slušalica. Nakon izrade nekoliko prototipa, predstavljena je verzija proizvoda koja je kompatibilna sa slušalicama koje dobivate uz iPhone, Samsung, HTC i još nekim modelima, a uskoro na tržište stiže i univerzalni model za sve slušalice. “Why knot?” izrađen je od posebne vrste iznimno guste spužve koja se obrađuje laserskim rezanjem. Osim što je lagan, materijal je iznimno izdržljiv te čvrst i savitljiv.
{youtube}dZAy-VEo0sw{/youtube}
 
 
Autor why knot? je Mladen Šimić (27), po zanimanju je magistar sociologije koji iza sebe ima već nekoliko patentnih prijava i koautor je mobilne aplikacije “World In Numbers” za Android tržište. Projekt why knot? je u potpunosti financiran iznimno skromnom ušteđevinom autora, a pokrenut golemim entuzijazmom i željom da se napravi nešto svoj“ bez obzira na neiskustvo, nepovoljne kontekstualne okolnosti lansiranja vlastitog proizvoda u Hrvatskoj te kompliciranih procedura prezentiranja proizvoda na međunarodnoj razini.
 
Ukoliko želite podržati projekt, uputite se na crowdfunding stranicu  Indiegogo, a uvijek možete naručiti i vlastiti držač za samo 20 kuna putem FB stranice.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2