Baner

Kultni clubbing film iz 90-ih Human Traffic dobiva nastavak

Nedjelja, 31 Siječanj 2021

Nastavak kultnog filma “Human Traffic” iz 1999. godine, “Human Traffic: The Revolution”, prvobitno je najavljen 2016. godine, kada je kompanija za filmsku produkciju Parallax East otkrila da će priča biti smještena u Cardiffu i na Ibizi.


Sada, u novom intervjuu za Mixmag, režiser filma Justin Kerrigan je potvrdio da je drugi dio spreman za početak snimanja, rekavši “vrijeme je za snimanje. Scenarij je gotov i spremni smo za rad.”

Smješten u Cardiffu na vrhuncu klupske scene 90-ih, Human Traffic iz 1999. obilježio je jedan epski vikend na ecstasyu. Kerrigan je tijekom lockdowna preradio scenarij i dio naslova “The Revolution” više nije u igri, a radnja filma će biti bazirana na još jednom produženom vikendu na Ibizi kada se banda ponovo okuplja na Ibizi.Od originalne glumačke ekipe, Danny Dyera, John Simma i Lorraine Pilkington, također se očekuje da ponovo igraju Moffa, Jipa i Lulu. Kerrigan je također pokrenuo prikupljanje sredstava za film, jer je prvi financirao privatni investitor.

Ljudi koji žele da rade na filmu – glumci, producenti, umetnički direktori, muzičari,… su spremni, ali financiranje filma je druga priča. Prvi film je financiran iz privatnog fonda. ‘Human Traffic’ ne bi ni postojao da nije bilo nezavisnih financija.” – izjavio je Kerrigan

Prikupljanje sredstava se vrši na ovoj stranici, a za sve one koji budu pomogli film očekuju i nagrade kao na primjer ručak na filmskom setu.

Kompletan intervju koji je Justin Kerrigan dao za Mixmag možete pročitati putem ovog linka.

Izvor: Bgdgrotto

Kultni clubbing film iz 90-ih Human Traffic dobiva nastavak