Skip to main content
  • alt
  • 22.10.2014.

Kuvo app – real-time imerzija u najdraži klub

Tehnološki gigant Pioneer lansirao je novu aplikaciju zvučnog imena koja, smiješnom igrom slučaja, na našem govornom području podsjeća na organ sluha.

 
KUVO je iOS/Android aplikacija i web stranica koja nam donosi do sada neviđenu inovaciju u glazbeno iskustvo. Ti, dragi prijatelju, s KUVOM možeš biti neprekidno virtualno prisutan u klubovima po svom izboru i slušati što momci i dame za pultom vrte u stvarnom vremenu.
 
Svaki klub dobit će mogućnost da postane dio KUVO obitelji tako da će se povezati na mrežu putem Pro DJ Link LAN-a  i time automatski streamati svoju playlistu na sustav gdje ćeš je ti moći pronaći. 
 
Znaš li što to znači? To znači da čak i ako ćeš u ovo hladno jesensko/zimsko razdoblje pokupiti neki tvrdoglavi bacil, koji ti neda da pomoliš glavu iz kuće, ne znači da ne možeš slušati ono na što se ekipa njiše u, recimo, Space Ibiza ili Ministry of Soundu.

alt

 
Aplikacija će korisniku ujedno pružit mogućnost za stvaranje playlista, praćenje omiljenih klubova ili DJ-a, uploadanje fotografija ili pak pronalazak kluba po izboru na “mapi klubova”. Zvijeri poput Ministry of Sound i Space Ibiza već su se pridružile projektu i uopće ne sumnjamo da se horda tek počinje slijevati.

Dok se i naši lokalni klubovi ne priključe na mrežu i ne zakorače u novu etapu prilažemo vam snimku službenog lansiranja aplikacije i pozdravljamo inicijativu i inovativnost ideje.

 
{youtube}CC7TJ0kVpNg{/youtube}
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2