Skip to main content
  • 8.07.2017.

Majka i sin zajedno nosili oko 100 000 ecstasy pilula u prtljagi

Kada si zadnji puta s majkom proveo kvalitetno vrijeme? Kada si je nazvao zbog bilo čega drugoga osim da se skrpaš na ručak? Jaz među generacijama možda posramljuje Grand Canyon i pokazuje mu jedan sasvim distinktivni prst, no to je tvoja mama.


Nitko drug za tebe nije radio apsurdnije stvari od nje, nitko drugi te nije više kritizirao, kažnjavao i češkao po leđima, prešutio tati u koje doba si stigao doma samo da bi te sama oprala naredni dan da kamo ideš sa svojim životom. Pa daj budi dobar podmladak i nađi neku aktivnost u kojoj uživate zajedno. Tako i tako si joj prebrzo odrastao, naravno da se nebi vraćala na neprospavane noći, ali gnijezdo ipak zjapi prazno. Bilo bi lijepo tako odrediti neko vrijeme samo za vas dvoje, ako ništa drugo utrpajte oko 500 000 $ vrijednosti ecstasyja u torbu i pođite na putovanje života.

Baš ovaj oblik druženja odabrali su 57-godišnjakinja i njen 19-godišnji sin koji su zaustavljeni na izraelskom Ben Gurion aerodromu sa 100 000 ecstasy pilula sakrivenih među dvostrukim stijenkama kovčega. Svakako da su uhićeni i, s grimiznim slovom koje teži ukupno 7.5 kilograma i na cesti vrijedi oko 430 000 $, tako jasno vidljivim, šanse su da je odvjetnik sugerirao da se ni ne pokušavaju izvući jer će samo pogoršati situaciju, stoga su priznali optužbe krijumčarenja droge s namjerom raspačavanja. Poduzetni obiteljski dvojac na izraelskom aerodromu našao se po povratku iz Nizozemske i navodno su se vraćali kući na veliko obiteljsko okupljanje… Čini se da je u planu bio pravi familijarni party…

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2