Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Mixmag objavio novu knjigu o klupskoj kulturi diljem svijeta

Destination Dancefloor je nova Mixmagova knjiga o elektroničkoj glazbi i klupskoj kulturi diljem zemaljske kugle

Piše: 

Edukativno i zanimljivo štivo za sve naraštaje partijanera donosi uvid u gradove diljem svijeta koji su utjecali na elektroničku glazbu i DJ kulturu. Od Londona do Tokija. Od Chicaga do Berlina. Od Kampale do Sao Paula. Od Lagosa do Chengdua.

Autor Destination Dancefloora je bivši urednik Mixmaga, Duncan Dick. Kroz knjigu istražuje klubove, događaje, lokalne DJ-eve i prodavaonice ploča, kazeta i CD-ova. Destination Dancefloor nudi savjete i trikove o nama dragoj industriji od prominentnih ljudi iz svijeta glazbe i veterana elektroničke scene. Cijela priča u knjizi je zaokružena osobnim iskustvima, preporukama i klupskim vodičima. Kroz 240 stranica knjige prožima se 50 ključnih lokacija na šest kontinenata. Poseban naglasak u knjizi je na fotografijama i prilozima o ključnim elektroničkim događajima kao što je berlinska Love Parada.

Predgovor knjige je pripao Carl Coxu koji je kaže “Klubovi su u srcu naše kulture, povezuju ljude svih pozadina na jedno mjesto u želji da budu dio nečeg posebnog”. Velikan elektroničke glazbe predgovor zaokružuje s “Cijeli život radim u klubovima diljem svijeta gdje sam upoznao divne ljude i stvorio cjeloživotna prijateljstva. Ponosan sam da je naš mali pokret izrastao u globalni fenomen.”

Destination Dancefloor je zasad dostupna samo u tiskanom izdanju.

 

Vezani članci