Skip to main content
  • dress green
  • 10.06.2012.

Moda u skladu s glazbom koju slušate

Ako je elektronska glazba glazba budućnosti, onda je prikladno obući se za partije ili nadolazeće festivale u tom futurističkom stilu.

Naslovna foto

dress green

Ukoliko volite eksperimentirati i modu usklađivati s glazbom koju slušate te brinete o svom outfitu za noćne izlaske onda bi onaj za plesni podij na kojem prevladava elektronski zvuk trebao biti inspiriran arhitekturom, oštrim oblicima i strukturama.
dress purple

Futuristički kao i glazba koju slušate bile bi neke od ovih mini haljinica i koje bi se trebale isticati u moru neona tijekom nadolazećih plesnih večeri koje vas očekuju ovog ljeta.
dress futuristic

Niski V-izrez, sprijeda i straga izgleda vrlo sexi, a funkcionalna dužina haljine pokazat će vaše tjelesne atribute i preplanuli ten.
dress green

S crnim i bijelim uzorkom definitivno ćete biti zapaženi na plesnom podiju, dok će ljubičasta i zelena haljinica izraziti vaš smisao za stil i ljubav prema bojama.
black dress
dress white
Par prijedloga je tu, djevojke varijacije na temu su dobrodošle, dečki nismo toliko emancipirane, još uvijek padamo na poklone.
dress purple2
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2