Skip to main content
  • MySpace
  • 14.02.2012.

MySpace se budi?

Nekoć najposjećenija društvena mreža se gotovo dvije godine ne miče s mrtve točke.

Naslovna foto

MySpace

MySpace je na svom vrhuncu imao 78 milijuna posjetitelja dnevno, dok je prošli lipanj pri prodaji novim vlasnicima po diskontnoj cijeni imao 33 milijuna. Posjeta je nastavila padati i s novim vlasnicima, ali u zadnjih mjesec dana situacija se promjenila.

Tim i Chris Vanderhook navode kako je u odnosu na prosinac, u siječnju MySpace dobio novih milijun aktivnih korisnika, te sada ima 25.1 milijuna korisnika. Kako saznajemo za to je zaslužna nova integracija s Facebookom i Twitterom, te novi “music player”.

Na MySpaceu se trenutno nalazi 42 milijuna pjesama velikih izdavačkih kuća, ali i mnogih indie izvođača. Jedan od ciljeva novih vlasnika je aktiviranje indie labela i izvođača da ponovo krenu uplodati svoju glazbu i nastave komunikaciju s fanovima.

MySpace se definitivno ne predaje, te ćemo vidjeti kako će se razvijati situacija, a za sada još uvijek možemo besplatno slušati veliku glazbenu arhivu.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2