Skip to main content
  • 5.06.2017.

Nabavi si par komada za festivalsko ljeto!

Duge tople noći, znoj koji se sočno cijedi leđima, gola preplanula koža, mirisi odgođenih jutara, zore kraj pučine s zujanjem u ušima i obećanjem avanture, početaka divnih prijateljstava i ljubavi zaboravljenih padom prvog lista… sve je ovo iskustvo ljeta.


U tebi je svakako usađeno da istisneš sve iz sebe van, da pokušaš biti najviše ti koji možeš biti – nije slučajno da se ovaj momenat istiskivanja sebe u svijet naziva ekspresijom. Presjek si svega što je bilo, svih razgovora, ljudi, interesa, festivala, priča, knjiga, gladi, žudnji i bijesova i niječi su sjajan alat za izraziti dio ovoga, no često su nedostatne ili ih situacija ne dopušta. Nešto zauvijek ostaje zarobljeno između stvarne emocije i mjesta na kojem mozak priča priču, iskustva i osjećaji zarobljeni u stisku "space" tipke.

Pa ako već ne može biti izgovoreno i opisano, naznakama toga da slika ponekad priča puno rječitije utječemo se vizualnoj komunikaciji s drugim, stvaranjem svoje vizualne ljetne persone, definiranjem sebe kao dijelom jednog određenog čopora, narativa i ideje oblikovanjem svoje vanjštine u skladu s filozofijom koja ti zvoni istinito. Pa ako je predominantna filozofija šljokice, sloboda, zrak, ideje, spontanost i tijela tada bi bilo sasvim prikladno voljeti kroz ritam u nekima od narednih ljetnih plesnih kreativnih metafizika s We Koko shopa. Enjoy!

Claudia Pink Pink Mirror crop top // Elsie and Fred,  Midnight La Bamba kratke hlače

LOM Fashion Petrol kimono sa šljokicama

Claudia Pink  Hologram bralette

LOM Fashion Pink festival playsuit s resicama // Folklorico Frill playsuit

Claudia Pink mermaid mirror top

Claudia Pink Gold Disco top

LOM Fashion Tropical festival top s resicama

Jade Clark Nursery Animal bardot bikini

Indigo East  Tirkizna jakna sa šljokicama // ZOLA Lion’s paw hlače // Beam Shoes Silver edition tenisice

Mayana Visionary bomber sa šljokicama// Sequin dream tee

Soul Sergeants Valentine šešir

Claudia Pink Hologram Lara top sa stakalcima// House of Polly Disc granger šešir

LOM Fashion Tropical print kolekcija

Narlaka Jen Jen shaggy jakna

Eleyte Clothing Floral triko s resicama

Claudia Pink Sakara haljina sa stakalcima

Elsie and Fred Delinquent traper jakna

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk