Skip to main content

Najmanji klub na svijetu po Guinnessu

Guinnessova knjiga rekorda 30. lipnja potvrdila je da "Rumours", minijaturni noćni klub s temom 80-tih godina službeno je od sada i najmanji klub na svijetu. Posljednji rekord držao je Miniscule of Sound.

Piše: 

Naslovna foto

Guinnesova knjiga rekorda


Rumours je visok samo 2,10m, širok 1,17m i dug 1,78m. Kreirali su ga Deborah Borrett i Lisa Williams iz Velike Britanije a prvi put je javno predstavljen na Liverpool Bold Street festivalu 26. rujna prošle godine.

Ovaj noćni klub otvoren je i ranije, točnije 2007.g. a popularnost je stekao turnejama svojih rezident DJ-a po klubovima i festivalima diljem svijeta. Prije nego su oborili rekord rado su bili gosti na nekim europskim top eventima poput gostovanja u klubu Space na Ibizi, Cocoonu, Circo Loco večerima, kao i Circus, Chibuku, te festivalima Snowbombing, Isle of Wight, Rockness itd.

Kako ste i sami zaključili ovaj iznimno mali klub ima i minijaturnu dim mašinu, razglas i rasvjetu, te sve elemente i ukrase koji podsjećaju na 80-te godine. Rumours je oborio stari Guinnessov rekord za 34 kvadratna centimetra. U prirodi to je taman obujma jednog posjetitelja. Kako i sama navodi Lisa Williams jedna od kreatorica ovog minijaturnog kluba, u Rumours je uložena ogromna količina energije i znanja da bi se postigao ovaj rezultat stoga i ne čudi 100%-tni učinak svakog posjetitelja koji iz kluba izađe s osmjehom na licu.

dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop