Skip to main content
  • cruiser
  • 31.10.2012.

Najveća plutajuća plesna flota

Tako se opisuje The Groove Cruise, još jedan putujući elektronski festival koji se održava na cruiseru,a samo da bi bili na listi čekanja za ulaznicu potrebno je platiti 200 dolara.

Naslovna foto

cruiser

Zašto? Prema ispitivanju dosadašnjih sudionika postotak zadovoljstva je čak 97%, a teško da i ne bude s obzirom da je cruiser ograničen na 2300 sudionika, te da u 12 vožnji po 3-4 dana od Miamia, Los Angelesa ili New Yorka prema Bahamima nastupi preko 40 DJ-a poput Benny Benassia, Roger Sancheza, Dimitri Vegasa & Like Mikea, Dirty Southa, Sharama (Deep Dish), Robbie Rivere, Funkagende, Chris Lakea, Max Vangelia, Darudea i drugih. Svavako nije loše za privatni zabavu koja je od početnih 125 sudionika izrasla na 2300 odobranih.

{youtube}-Un88fzqnuU{/youtube}

Definitivno odabranih, jer je The Groove Cruise za 2013. već rasprodan, a samo da bi bili uvršteni na listu čekanja potrebno je platiti 200 dolara, time se svatko tko uspije doći do ulaznice osjeća kao VIP.

Njihov je moto „Work Hard and Play Harder“, no ipak moramo istaknuti da nisu najveći kako se predstavljaju, sjećate se Holy Ship organizacije?
Da nisu rasprodani partijanje na cruiseru uz odabranu ekipu bilo bi odlična ideja za jedinstveni doček Nove Godine.

sonus 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju