Skip to main content
  • fract
  • 2.09.2012.

Najzabavnije igrice za rujan

Iako kalendarski ljeto još uvijek traje, rujan je ipak mirniji mjesec gdje vam na pamet pada još jedan oblik zabave, a to su kompjutorske igrice.

Naslovna foto

Fract

Da ne biste pogrešno shvatili preporuka igrica za rujan nije poruka kako pristajemo na to da vi ne izlazite, igrati se možete u predahu od vikend događanja, festivala i koncerata, a u nastavku saznajte novitete virtualnog svijeta igara.

Battlefield 3: Armored Kill DLC  – izlazi 4. rujan (PS3), 11. rujan (Xbox 360, PC)
Prošireni paket opremljen s pet novih vozila, uključuje topništvo, tenkove i ATV-ove, te nove helikoptere. Nova edicija uključuje i „Tank Superiority game mode“ koji će igraču pomoći da lakše upravlja teškim vozilima i tako kontrolira različite točke na karti.

{youtube}u6j5lXHNi8w{/youtube}

Skyrim: Hearthfire DLC, izlazi 4.rujna (Xbox 360)
Skyrimov drugi paket omogućuje igraču kupnju zemljišta i izgradnju svog doma iz temelja. Nakon što je zemljište kupio, igrač može dizajnirati iz jednostavnog jednosobnog stana kućicu s ljetnikovcem. Nakon toga možete se preseti u nju sa svojim partnerom pa čak i usvojiti djecu.

{youtube}MGritiUTSig{/youtube}

Tekken Tag Tournament 2, izlazi: 14. rujan (Europa), Xbox 360, PS3
Paket „the best of“ sadrži preko 50 likova iz cijele povijesti Tekkena, jednako kao i nove modele, opsežnu obuku te suvremenu online podršku i 3D kvalitetu + Snoop Doog stage.

{youtube}7_zqCOsI47o{/youtube}

Borderlands 2, izlazi 21.rujna (Europa), Xbox Live Arcade
Kooperativna pucačina dobila je svoj dodatak u obliku 58-satne kampanje koja će igrače odvesti na dosad neviđena područja planeta Pandora uz prerađenu inteligenciju i više verzija za rješavanje krajnjeg zadatka igrice.

{youtube}UVCOoQIDrt0{/youtube}

F1 2012, izlazi 21.rujna (Europa), Xbox 360, PS3, PC
F1 2012 će sadržavati sve najnovije momčadi, vozače i staze, uključujući i debi na stazi u Americi u Austinu, Teksasu i povratak njemačke Hockenheim staze. Također je uključen Young Race Driver trening mod, temeljen na scenariju F1 Champions natjecanja.

{youtube}dwgEwr6tYFU{/youtube}

World of Warcraft: Mists of Pandaria, 25. Rujan, PC, Mac
Četvrti dodatak ovoj igri dodaje novu utrku pod nazivom Pandaren s vlastitom početnom zonom i zadacima, uz klasu redovnih likova, novi je challenge mode i sustav borbe za ljubimce.

{youtube}nyeZ8khSEC0{/youtube}

Dead or Alive 5; izlazi: 28. rujan (Europa), Xbox 360, PS3
Posljednje u dugtrajnim serijama borbi i prvo izdanje koje je razvijeno bez dodatnih serija kreatora Tomonobu Itagakija, nudi nove načine i dodatne karakteristike likovima uključujuči gostujuće borce kao što je Virtua Fighter 5.

{youtube}UOMzQJLbQ6o{/youtube}

FIFA 13; izlazi 28.rujna (Europa), Xbox 360, PS3, PC
Ove godine FIFA je dodala poboljšani dodir tehnike, poboljšani AI, vještinu igre i Kinect i Move značajke. Također će biti moguće izravno se povezati s nogometnim događajima u stvarnom svijetu kroz „Match Day“ aplikaciju.

{youtube}BFPKdM3BQcU{/youtube}

Family Guy: Back to the Multiverse, izlazi; 28. rujna (Europa), Xbox 360, PS3, PC
Igrači Brian i Stewie koriste jedinstvenu mogućnost kako bi zaustavili zlog brata Bertrama u naumu da uništi Quahog. Evo što kaže tvorac igrice.

{youtube}29O54okxWic{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2