Skip to main content
  • 6.05.2014.

Naklada Ljevak Giveaway

Ovotjedni prvi GIVEAWAY Vam nudi da osvojite aktualne knjige Naklade Ljevak i biblioteke POP: "Energetski bljesak – putovanje kroz rave glazu i dance kulturu" i "Amy, Amy, Amy – priču o Amy Winehouse".

Piše: 


Naklada Ljevak jedan je od vodećih hrvatskih izdavača s tradicijom dužom od pola stoljeća. U novome tisućljeću ostaje vjerna interesima nacionalne kulture i nastavlja sa svojim već renomiranim bibliotekama, Povijest umjetnosti, Vrhovi svjetske književnosti, Religija i mistika, Kultura i civilizacija, ali uvodi i nove:

Biblioteka CICERO (domaća i strana lijepa književnost),
Biblioteka BOOKMARKER (interdisciplinarna biblioteka za urbane čitatelje),
Biblioteka POP (biografije stranih i domaćih glazbenih zvijezda i knjiga koje prate POP kulturu),
Biblioteka 180 STUPNJEVA (popularna psihologija i pruručnici),
Biblioteka GRAHAM GREENE (svjetski bestseleri),
Biblioteka NAR (duhovna i self-help literatura) i mnoge druge.

Naklada Ljevak koja se nalazi u Zagrebu na Trgu Bana Jelačića nam je poklonila 3 knjige biblioteke POP (biografije stranih i domaćih glazbenih zvijezda i knjiga koje prate POP kulturu), koje mi darujemo najsretnijim čitateljima KS u sklopu našeg novog koncepta Klubska Scena Giveaway koji će se redovito održavati jednom tjedno.

Poklanjamo 2 knjige Energetskog bljeska od Simona Reynoldsa (putovanje kroz rave glazbu i dance kulturu), te 1 knjigu Amy, Amy, Amy – priča o Amy Winehouse koju potpisuje Nick Johnstone.

Knjige će osvojiti čitatelj ili čitateljica KS koji točno odgovori na nagradno pitanje:

Kako se zove Hrvatski izdavač s tradicijom dužom od pola stoljeća koji Vam poklanja knjige Energetski bljesak i Amy, Amy, Amy?

Točne odgovore pišite isključivo u Facebook komentaru ispod ovog članka, te pozovite prijatelje da stisnu LIKE na Vaš komentar. U slučaju više točnih odgovora, nagradu će osvojiti točni odgovori s najviše lajkova. Uz odgovor dodajte i knjigu koju biste željeli osvojiti. Pobjednike ćemo proglasiti u petak, 9. svibnja 2014. godine u 17 sati.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk