Skip to main content
  • 6.10.2022.

Napokon je izašla linija kućanskih proizvoda Swedish House Mafije u Ikei

Švedski elektronički trio otkako se ponovno okupio koristi zanimljive marketinške trikove i suradnje

Piše: 

Prošle godine u rujnu Swedish House Mafia je najavila veliku suradnju s IKEOM, u kojoj će Šveđani imati vlastitu liniju namještaja i kućanskih proizvoda. Kroz godinu dana, dva švedska brenda su objavljivali što će se sve nalazi u liniji koja je imala kodno ime “SHM x IKEA”.

“Mi smo kao tinejdžeri koristili IKEIN namještaj kako bi napravili prvi studio, tako da je ova suradnja bila temeljena na našem glazbenom početku.” spomenuo je Axwell na predstavljanju suradnje.

Službeno ime linije je “OBEGRÄNSAD kolekcija”, a ona je namijenjena novoj generaciji producenata sa svojim kućnim rješenjima kako bi im potaknula kreativnost. Riječ OBEGRÄNSAD se prevodi u neograničeno, što bi trebalo predstavljati cijelu kolekciju jer je ona zamišljena da sklanja sve prepreke na koje može naići neki budući producent. Osim producentima, proizvodi su namijenjeni i široj publici, ljubiteljima glazbe i minimalističkog dizajna.

U samoj OBEGRÄNSAD kolekciji može se pronaći “od igle do lokomotive”. Lampe, police, stolice, torbe, gramofoni samo su dio proizvoda koje su kreirali švedski glazbenici.
 

“Kreirali smo i dizajnirali proizvode koji nisu postojali, a željeli smo da postoje u našim mladim danima kada smo radili u studiju” zaključuje Sebastian Ingrosso.

OBEGRÄNSAD kolekcija još nije došla u Hrvatsku, ali čim dođe provjerit ćemo iz prve ruke što su to popularni Šveđani kreirali.

sea star desk
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju