Skip to main content
  • 20.02.2022.

Nebo pod Berlinom – izložba pretvara Berlin u novo underground umjetničko iskustvo

10 međunarodnih umjetnika transformira dosad nevidljivi katakombni sustav u prolazno iskustvo

Piše: 


Zamislite da sjedite u tajnom baru u Berlinu, između stotina svijeća i slušate atmosferske zvukove. Osoba obučena u crno vodi vas do starog ormara. Unutra su skrivena vrata koja vas vode u drevni podrum zgrade. Na kraju ovog hodnika nalazite se u drugom svijetu – duboko u glavama 10 umjetnika koji vas vode kroz mračni labirint svoje mašte… Put kroz tamu vodi vas natrag do crvene trake, a doživljaji u tami nestaju u snu.


Foto: Himmel unter Berlin

Nakon velikog uspjeha grupnih izložbi “The Darkrooms” i “Lost Art Festival”, autori ovih događaja donose vam potpuno novo underground umjetničko iskustvo od 23. ožujka do 3. travnja 2022.: “Himmel unter Berlin”  vodi vas na putovanje u podzemlje Berlina, na tajno mjesto koje će zauvijek nestati kada se predstava završi.


Julia_Sossinka by Frank Sauer

Samo 199 ljudi po večeri ima priliku doživjeti instalacije

10 međunarodnih umjetnika transformira dosad nevidljivi katakombni sustav u prolazno iskustvo. Među njima su umjetnici poput Leigha Sachwitza (flora&faunavisions), koji je već postavio izložbu Olympus Perspective Playground, ili svjetlosni umjetnik Boris Acket, koji je kreirao plutajući val (Einder) na Lost Art Festivalu, a sada će prikazati 14 neviđenih instalacija.


JeroenCremers by Carsten Beier

Lokacija je tajna i bit će objavljena tek 24 sata prije izložbe

Ulaznice nisu dostupne online, ali će se dijeliti po preporuci i putem medijskih partnera kao što je iHeartBerlin. Svoju ulaznicu možete dobiti putem ovog linka pomoću koda: IheartberlinDarkness . Ova izložba uvod je u niz podzemnih izložbi u Berlinu. Svaki gost će u vrijeme svog posjeta dobiti personaliziranu Underground karticu, koja će mu omogućiti pristup sljedećim izložbama. Ova kartica nije dostupna javnosti.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2