Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Novi gastro doživljaj u Zagrebu. Stiže Pizza festival!

Četvrtak, 16 Lipanj 2022

Nakon višegodišnjih uspješnica, Fuliranja i Zagreb Burger festivala, u organizaciji kreativne agencije Kokoš ili jaje stiže novi gastro doživljaj na zagrebački Trg F. Tuđmana


Pizza festival je prvi, u potpunosti digitalizirani festival u Hrvatskoj (narudžbe i plaćanje putem skeniranja QR koda i mobilne aplikacije). Otvara svoja zelena vrata od 23. lipnja, a održava se do 3. srpnja i poziva sve obožavatelje najpopularnijeg jela na svijetu da svrate i kušaju jedan od petnaestak okusa.


Photo by Sona Ghevondyan from Burst

Pizza entuzijasti pripremat će klasike poput Napoletane i Romane, ali i neobične kombinacije, morske, strane, domaće i neočekivane. Tu su i jela od pizze - soparnik i komiška pogača. Institut za pizzu, ResTač, Picnic i Beg’s branit će boje/okuse ovoga megapopularnog jela. Slastice u okusima ljeta donosi Robert Hromalić, a od zanimljivosti izdvajamo tostirani sladoled i Crepes Suzette.DJ-i će zaokružiti dobru atmosferu, a Robert Mareković otvara jedanaestodnevni glazbeni maraton, jer dobra glazba važan je treći element Pizza festivala. Tekuće veselje u obliku ledenih pivskih kapi, uz ljetne koktele razgalit će i starije i mlađe, jer uz rashlađeno piće sve je slađe.

Radno vrijeme Festivala je od 12 od 02 h, a ulaz je besplatan.