Skip to main content
  • 10.06.2020.

Otvara se Avicii Experience muzej u srcu Stockholma

Avicii Experience muzej u spomen na švedskog producenta Tima Berglinga bit će otvoren 2021.g. u švedskoj prijestolnici Stockholmu

Piše: 


Na taj način nastavlja se posveta i sjećanje na EDM producenta koji je ostavio neizbrisiv trag na sceni. U muzeju će biti izloženi svi materijali od samih početaka Aviciia dok je još bio potpuno nepoznati producent pa sve do uspomena koje sežu iz vremena kada je postao svjetska zvijezda.

Bit će tu i multimedije, nikada objavljeni materijali od kojih je dio dostupan na posthumnom albumu "Tim"; te prve verzije trake "Levels". Avicii muzej će se naći u sklopu novog digitalnog kulturnog centra "Space" koji se otvara iduće godine, a imat će još različite sadržaje u svom prostoru poput gaming industrije, glazbe i stvaranja novih sadržaja.

Sav prihod od ulaznica za posjet ovom muzeju donirat će se fondaciji Tim Bergling koja se bavi problemima mentalnog zdravlja. Prošlog mjeseca Tomorrowland je odabrao Aviciievu traku "Levels" kao hit svih vremena u povijesti ovog festivala, a album "Tim" osvojio je nagradu "The Best Album" na IDMA u Miamiu.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2