Baner
Baner

Passion Dust - šljokice za vaginu koje uzrokuju šareni orgazam

Subota, 22 Srpanj 2017

Žene su u svoje vagine počele stavljati šljokice, a liječnici su zabrinuti.


Postoje različiti načini da začinite svoj seksualni život, od isprobavanja neke nove poze do korištenja seksualnih pomagala. Postoje, zapravo, brojne stvari koje možete napraviti, a za koje znate da su sigurne za vaše zdravlje. Međutim, na tržištu se pojavio novi trend koji i nije pretjerano siguran kada je u pitanju zdravlje.


Kapsule za vaginu
Pretty Woman Inc. prodaje kapsule koje u sebi sadrže vašu omiljenu boju šljokica zvane ‘passion dust intimacy capsules’, odnosno kapsule prašine strasti za intimu. Kapsule bi se trebalo umetnuti u vaginu ili tijekom ili prije spolnog čina, a na stranici Pretty Woman Inc-a, po pitanju toga, piše:

Njihova je jedina svrha da vašu vaginalnu tekućinu dodatno začine kako bi vaše iskustvo vođenja ljubavi bilo puno ugodnije i zabavnije, ne samo za vašeg partnera nego i za vas. Prirodna je reakcija vašega tijela izbaciti prašinu strasti. Dakle, što se više uzbudite prije će se kapsula razgraditi i ispustiti prašinu strasti i stvoriti šljokičasti orgazam.”


Reakcija ginekologa
Doktorica je Jen Gunter na svom blogu u postu ‘Don’t Glitter Bomb Your Vagina’ napisala :

“Samo zato što je nešto sigurno za vaše usne ne znači da je sigurno i za vašu vaginu. Postoji mogućnost da kapsule oštete dobre bakterije koje žive u vašoj vagini, zbog čega može doći do različitih upala ili spolno prenosivih bolesti.”

Izvor: Net.hr

Passion Dust - šljokice za vaginu koje uzrokuju šareni orgazam