Skip to main content
  • 5.04.2023.

Pinterest ističe Rave kulturu kao jedan od glavnih trendova 2023.!

Društvena mreža Pinterest svake godine objavljuje svoje istraživanje “Pinterest Predicts”

Piše: 

Ovogodišnje istraživanjePinterest Predicts” otkriva i predviđa porast rave mode, rave kulture i estetike za zabave. Istraživanje Pinteresta sugerira da će rave kultura i moda biti jedan od glavnih trendova 2023. što je važni pokazatelj za brendove i organizatore događaje diljem svijeta.

Društvenu mrežu Pinterest mjesečno koristi više od 400 milijuna ljudi, a već godinama tvrde da se njihova predviđanja ostvare u oko 80% slučajeva. Ovogodišnji trendovi u generirani iz analize podataka u razdoblju od rujna 2020. do rujna 2022.

Pinterest Predicts” navodi kako je izraz “berlinska rave moda” zabilježila porast u pretraživanju od 250%, a “estetika rave partyja” za 35%. “Techno stil” i “odjeća za house glazbu” su također među stvarima koje se najviše pretražuju ove godine.

Iz Pinteresta rezultate istraživanja komentiraju “Rave kultura će samo rasti u sljedećih nekoliko godina. Generacija Z i milenijalci se još uvijek oporavljaju od lockdowna i željni su partyja točnije raveova!”

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2