Skip to main content

Procurila fotografija: Novi iPhone mogao bi izgledati drugačije

Sudeći po shemi novog Appleovog uređaja koja je nedavno procurila u javnost, iPhone bi mogao doživjeti velike promjene u dizajnu.

Piše: 


Sonny Dickson, korisnik Twittera koji je i ranije prvi objavljivao točne novosti o Appleovim proizvodima prije njihovog službenog predstavljanja, objavio je shematski prikaz koji navodno prikazuje kako bi iPhone 8 trebao izgledati.

Shema pokazuje izgled stražnje ploče i područje na kojem je dvostruka leća okrenuta okomito, a tu je i rupa na pozadini za koju Dickson kaže da se može koristiti za otisak prsta. Glasine o novim uređajima kažu da Apple smanjuje veličinu okvira oko ekrana što znači da tipka Home odlazi u povijest. Naime, Apple je još prije dvije godine prijavio patent za prozirni senzor otisaka prstiju. Jedan korisnik Twittera na temelju sheme koja je procurila, napravio je simulaciju kako bi telefon mogao izgledati.

Naravno, sve ovo treba uzeti s dozom rezerve jer Apple još uvijek nije službeno ni potvrdio da radi na novom modelu, a pogotovo ne objavio kako bi mogao izgledati. Šuška se ipak da bi uređaj mogli predstaviti početkom iduće godine, piše Brobible, a prenosi Index.hr

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2