Skip to main content
  • John McAfee
  • 22.11.2012.

Seks, droga, i ubojstvo – priča Johna McAfeea!

Jeste li čuli da je tvorac popularnog antivirusnog programa McAfee glavni osumnjičeni za ubojstvo čovjeka u Belizeu, mjestu gdje se ovaj skrasio i hedonistički uživao u drogi, alkoholu, prostitutkama i koječemu drugom?

Piše: 

Naslovna foto

John McAfee

Čovjek čiji je antivirusni program istog imena kao i njegov tvorca, McAfee, glavni zaštitnik mnogih računala diljem svijeta, odnedavno bježi pred zakonom, jer je tražen za ubojstvo svog susjeda u Belizeu, a na kraju, kako se čini, jedne bizarne priče o hedonizmu i opasnosti.

McAfee Anti-Virus smišljen je u 80-im godinama prošlog stoljeća, za vremena dok je McAfee radio u Lockheed Martinu, a bio je toliko uspješan da je svom vlasniku osigurao 100 milijuna dolara kad je ovaj imao 47 godina. U to vrijeme McAfee je bio bez posla, kao i njegov suvremenik i još jedan IT čarobnjak, Steve Jobs, s kojim su ga onda uspoređivali. I dok je Steve Jobs osnovao nekoliko firmi, pa i onu koja je napravila Toy Story, Pixar, McAfee je odlučio svoje pare potrošiti na malo drugačiji način i u nešto drugačiju priču.

Photo: Brian Finke

'Izmjerire svoju dozu', pisao je McAfee prije par godina na jednom forumu o psihoaktivnim drogama, govoreći o MDPV-u (sol za kupanje!). 'Poližite srednji prst, potom namočite u dozu, i gurnite u rektum. Ne boli toliko kako zvuči. Mi smo u areni (droga/libido), kojom upravljam jednako dobro kao i svaki drugi čovjek na planetu. Ako prihvatite moj savjet u ovome (možda će nekome zvučati odvratno), bit ćete dobro nagrađeni!'

Malo drugačija priča od Priče o igračkama. Osim ljubavi prema drogi, koju je sam uzagajo u vlastitom labaratoriju u Belizeu, McAfee je obožavao žene i oružje. Dom mu je postao oaza užitka gdje je prakticirao yoga seks i povodio prostitutke, a vani je izgradio piste s kojih je uzletao s laganim avionima, i bavio se aerotrrekingom koji je također sam izmislio.

McAfee i Gregory Faull

Gregory Faull bio je njegov susjed u Belizeu koji je nedavno pronađen s metkom u glavi, a McAfee se smatra glavnim osumnjičenim i od onda je u bijegu. Ipak, McAfee redovito piše svoj BLOG i kako se čini, po najnovijim informacijama, a koje je postavio sam McAfee, on je žrtva policijske urote, kao i da su ga htjela ubiti dvojica njegovih zaposlenika. Pročitajte sami…

Koja je sudbina ovog hedonista, narkofila, i promiskuitetnog avanturiste, saznat ćemo uskoro…

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2