Skip to main content
  • 14.12.2022.

Seth Troxler navijao protiv Hrvatske na stadionu u Dohi

Nogometna groznica zaludjela je i prominentne figure iz svijeta elektroničke glazbe

Piše: 

Na Svjetsko prvenstvo u Kataru, imun nije bio ni Seth Troxler koji je iskoristio slobodne dane od turneje da posjeti utakmicu Hrvatske i Brazila odigranu na Education City stadionu u Dohi.

Traženi američki DJ, preko društvenih mreža iskazao je podršku Brazilu te za njega navijao iz prvih redova stadiona, dok je Hrvatskoj poželio sreću. U komentarima na njegovoj objavi na društvenim mrežama, podršku Brazilu pružili su i drugi DJ-evi kao što su Diplo, Dubfire, Junior Sanchez i mnogi drugi.

S druge strane, među DJ-evima koji su iskazali podršku za “Vatrene” tu su ponovno Dillon Francis i Alison Wonderland koji imaju hrvatske korijene i putovnice. Nakon uspjeha u Rusiji i srebrne medalje 2018., australska DJ-ica i američki DJ hrvatskih korijena udružili su snage i napravili zajedničku traku.

Usprkos brojnoj podršci sa svih strana, brazilskim nogometašima to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Hrvatske. Vatreni su nakon trilera u penalima još jednom došli među četiri najbolje reprezentacije na svijetu.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk