Skip to main content
  • 3.11.2021.

Škotski techno DJ prepoznat u Parlamentu nakon što je rasprodao Arenu u Glasgowu

DJ iz Motherwella rasprodao je OVO Hydro Arenu kapaciteta 14 tisuća ljudi u roku od 24 sata.

Piše: 


Škotski DJ Frazi.er nedavno je rasprodao OVO Hydro i njegov uspjeh doveo je do toga da se techno glazba po prvi put slavi u škotskom parlamentu. Prošlog mjeseca, unutar 24 sata od najave događaja u jednom od najvećih zatvorenih prostora Škotske, DJ je potvrdio da je događaj potpuno rasprodan.

Frazi.er, inače poznat kao Fraser Stuart, sada je rasprodao 14 nastupa zaredom u Škotskoj, a međunarodno priznanje stječe intenzivnim rasporedom turneja i izdanjima svjetski poznatih diskografskih kuća. Sa samo 26 godina brzo postaje jedan od najtraženijih britanskih umjetnika u svom žanru.

MSP Scottish Greens za središnju Škotsku, Gillian Mackay, prepoznala je Fraserovo izvanredno postignuće i podnijela prijedlog u škotskom parlamentu čestitajući mu na uspjehu i zaželjevši mu sve najbolje u budućnosti. “Fantastično je čuti o lokalnim umjetnicima koji napreduju, ne samo ovdje u Škotskoj, već i na svjetskoj pozornici."

“Škotski Zeleni vjeruju da kulturni sektor i kreativne industrije mogu biti okosnica ekonomije blagostanja, dok se oporavljamo od pandemije, a umjetnici poput Frazi.era trebali bi biti u centru pozornosti.

Želim Frazi.eru sve najbolje za Hydro show u prosincu i za budućnost.

Frazi.eru nisu nepoznati veliki projekti, a dijelio je nastupe s onima poput Dax J, Amelie Lens, Floorplan, Speedy J, SHDW & Obscure Shape…

Evo što je škotski DJ izjavio:

"Sanjajte, vjerujte, ostvarite!

Iskreno, potpuno bez riječi, prvi techno događaj ikad na ovom jedinstvenom mjestu i rasprodati ga u 24 sata je apsolutno suludo!

Ovo je vrlo poseban trenutak za mene i rekao bih da je moje najveće postignuće do sada. Tijekom godina razmišljao sam malo više izvan okvira, s više psihološkim pristupom za implementaciju snažnog koncepta s iskustvom u klubu i super je sada ovu viziju podijeliti s još većom publikom.

Godinama sam postavljao The Hydro kao metu i isprva se činilo da nikada ne bi bilo moguće izvesti techno događaj u tako ogromnoj areni – koju tjedno koriste svjetski poznati umjetnici na turneji. Jedva čekam da vam pokažem futurističku, zapanjujuću produkciju koja će biti instalirana kako bi ova noć bila povijesna za pamćenje! Hvala još jednom na nevjerojatnoj podršci, iskreno je jako neodoljiva i ide daleko!"

sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2