Skip to main content
  • i-mego
  • 16.09.2012.

Slušalice za ljubitelje retra

I-Mego je relativno nova firma s odličnom linijom slušalica koje odgovaraju za slušanje glazbe u različitim kombinacijama i stilovima.

Naslovna foto

i-mego

I-Mego Throne slušalice su jedne od slušalica iz te linije, a koje bi se mogle naći kao standaradna oprema brojnim DJ-ima, pogotovo ako se gleda i retro stil slušalica.
i-mego slusalice
Dizajn slušalica je uistinu jedinstven, izgledaju poput nečega izašlog iz 50-ih godina prošlog stoljeća, glatke su na dodir, te vrlo komforne. Dolaze u zlatnoj i ljubičastoj verziji, od čega se ujedno razlikuju i po načinu slušanja. Ne mogu se savijati kao većina DJ slušalica, odnosno uvijek ostaju u svojoj uspravnoj formi, a za slušalice koje dostižu cijenu od 100-tinjak dolara (nešto više) i usporedno sa slušalicama iste kategorije, ove su čak i za dlaku bolje. Tako kažu recenzije, koje nemaju prevelikih zamjerki na slušalice, osim tog "nemogusesavijati" problema, kabla koji je uvijek spojen sa slušalicama, odnosno ne može se odvojiti, i za kraj, vanjskog dijela slušalica koji je plastičan.
i-mego1

Ipak, napominje se da ove slušalice imaju puno više dobrih, nego loših kvaliteta, te su dobre i za duga slušanja kod kuće, na vašim prijenosnim medijima, ili nečem trećem, kao i za upotrebu kod DJ-anja.
i-mego2

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2