Skip to main content
  • studio
  • 11.07.2012.

Stiže nova generacija džepnih DJ-a

Korg je razvio sustav za produkciju elektronske glazbe veličine dlanovnika, sličan smartphoneu koji posjeduje 150 ugrađenih zvukova (sampleova) što je dovoljno za izvođenje bilo koje vrste plesne glazbe.

Naslovna foto

studio

Korg je proizveo Kaossilator 2, tzv. "frazni sintesajzer" koji svakom tko ga posjeduje omogućuje snimanje kombinacija sampleova i loopova, pa postaje kompletan sustav za izvođenje elektronske glazbe. Sustav izjenačenog tonaliteta koji se nalazi u njemu omogućuje da niti jedan zvuk ne bude odsviran "falš".

Znači s ovim uređajem bez ikakvog znanja o DJ tehnici ili sviranju nekog instrumenta imate mogućnost izvesti svoj set gdje god želite. Pomalo nas je strah dok ovo pišemo kakve će generacije „džepnih“ DJ-a proizaći iz ovoga.

{youtube}_QvigzukNZo{/youtube}

Svoju izvedbu možete pohranjivati na MicroSD/SDHC karticu, a obzirom da uređaj posjeduje zvučnik i bateriju i ugrađeni mikrofon, kao i dodatni mikrofonski ulaz na koji možete spojiti vanjski izvor zvuka, pa vašu viziju plesne glazbe možete izvoditi gdje god želite.

Kaossilator 2 se u Americi prodaje za 160 dolara (972 kn), a kod nas ga možete naručiti u Korg/Vox centru u Zagrebu.

Izvor: vidi.hr

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk