Skip to main content
  • itv
  • 19.11.2012.

Stiže revolucionarni iPanel

Glasine su počele još prošle godine, da bi se u posljednjih par dana intenzivirale, no dolaskom iTV-a promijenit će se TV tržište kojim trenutno dominira Sony, jednako kako je svijet mobilnih uređaja poprimio potpuno veće krtiterije od kad je Apple preuzeo primat.

Naslovna foto

itv

Apple bi svoj iTV trebao izbaciti na tržište u drugom kvartalu sljedeće godine. Prema istim glasinama koje proizlaze iz krugova ljubitelja bijele jabuke, TV bi trebao nositi naziv iPanel i naravno da to neće biti samo TV.

itv apple

Baš kao i kod ostalih svojih uređaja i iTV će imati multimedijalne karakteristike, najkvalitetniji zaslon, bit će medij za igrice, računalo, raditi će na iOS operativnom sustavu što znači da će podržavati iTunes i iCloud s kojeg će se sadržaj moći streamati direktno na TV, koristit će i Siri tehnologiju pa ćemo njime moći upravljati govorom, umjesto daljinskim upravljačem. Sve će biti potpuno automatizirano te povezano s internetom, skora budućnost okreće se streamingu umjesto kabelske.

{youtube}wFW0Xy1Kp6A{/youtube}

Osim što će izazvati revoluciju na TV tržištu, iTV će biti i dvostruko skuplji u odnosu na aktualne vodeće TV-e, ali nije uopće upitno da ga veliki broj jabukoljubaca s nestrpljenjem isčekuje.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2