Skip to main content
  • alt
  • 6.10.2014.

Što to spaja poštare i zvijezde DJ Maga?

Hej ti! Kada si zadnji puta poslao pismo koje nije ispred sebe imalo prefiks e-? Gdje su nestali dani kada su ljudi strpljivo danima, tjednima i mjesecima čekali da im stigne omotnica i zatim pažljivo skidali marke i sakupljali ih?

 
Čini se da u doba kada je sasvim jednostavno prijatelju poslati LOL u stvarnom vremenu pisma gube na značenju i jedina koja vam stižu su ona kada vas netko poziva da mu bančite u svatovima ili kada vam banka šalje onaj apsurd koji nazivaju izvješće o stanju na računu.
 
Ali da institucija pošte i svi njeni radnici ipak nisu zaglavljeni u vremenima kada se damama ljubilo ruke pokazuje ovaj primjer iz Nizozemske koji nam je stavio osmjeh na lice. Odlučili su napraviti posvetu pet najboljih DJ-a po odabiru magazina DJ Mag i izdati posebnu kolekciju maraka koja je od danas dostupna i javnosti.

alt

Na ovim zanimljvim markama, mrvicu psihodeličnog dizajna, našle su se biste Hardwella, Afrojacka, Armina van Buurena, Dasha Berlina i Tiësta. Herna Verhagen, izvršna direktorica Nizozemske pošte rekla je da je pošta "…srce društva pa smo željeli načiniti marke koje odgovaraju svačijoj percepciji – ponosni smo što možemo iskazati poštovanje herojima dance glazbe! 

 
Imate li kojeg prijatelja po glazbi u Nizozemskoj možda vas jedan od ovih dana iznenadi neka kuvertica. Nemojte zaboraviti provjeriti marku. Tko zna? Ova mala šarena posveta bi se mogla naći i na vašoj omotnici.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2