Skip to main content
  • 12.12.2017.

Sve što trebate znati o preživljavanju sex partya na berlinskoj underground sceni

Berlin je stekao reputaciju kao domaćin najrazvijenijih, perverznih i kontroverznih partija, bizarnih i fetiš orijentiranima, nego u bilo kojem drugom gradu na svijetu. Pronašli smo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da preživite ulazak u underground scenu.

Piše: 

Neophodno je reći da underground sex klubovi nisu svačiji interes, ali ako stvarno želite doživjeti dubine berlinske underground kulture, trebali biste ih posjetiti barem jednom. Seks na plesnom podiju i hedonistička razvratnost koja se javlja u klubovima koji mogu ostati otvoreni i do tri dana, sve je to dio anti-autoritarne slobode koja uspijeva živjeti u Berlinu.

Prije nego što odete u jedan takav, postoji nekoliko neslužbenih pravila koja bi vam mogla pomoći da se pripremite za jednu noć koju nikada prije niste iskusili; gdje se susreću seks, umjetnost i kaos.

Uvijek imajte na umu da ne morate sudjelovati u nečemu ako to ne želite. U klubovima će biti prilično čudno, ali nikad ne postoji pritisak da prijeđete granice onoga što vam se sviđa. Stoga glavu gore i pogledajte drugi način ako trebate, ali ostavite svoje predrasude za drugu, ne hiper-seksualiziranu stvarnost.

Kod odijevanja je važan dress code i berlinska stroga pravila su legendarna. Pokažite malo vaše kože, ostavite gaće na vratima, blistajte, svjetlucajte, sjajite i čudite se, ispucajte se, pronađite svoj fetiš, budite jednorog ili što god morate biti da biste ugasili sve znakove sukladnosti. Razmislite o tome kao pozornicu na kojoj istražujete svoje najdublje fantazije. Tko zna, možda čak doživite vlastito seksualno oslobođenje. Nemojte biti nervozni, odlučili ste da želite biti tamo, pa ako se tako osjećate, idite za time.

Bezobzirna i nenadmašna golotinja u početku bi mogla biti čudna ili zastrašujuća, ali zgrabite piće i polako se olakšajte! Pokušajte nositi neku vrstu kostima koja vam pomaže da izađete iz vašeg uobičajenog sebe i karaktera ili prikrivanja koje vam pomaže da se osjećate više zaštićeni.

Iako je odgovarajuća haljina uvijek neprikladna, vaše ponašanje – osobito prema slobodi i sigurnosti drugih – ne bi smjelo biti. Za svu histeriju, jedina stvar koja dopušta ovim partijima napredovanje je neustrašiva vladavina koja osigurava poštivanje svih granica. U stvari, sigurno ćete saznati da su ljudi u sex klubovima više pažljiviji od nekih s kojima se susrećete u redovitim klubovima.

Ovo nije mjesto gdje ćete nekoga slobodno zgrabiti (osim ako to naravno nije na vašem popisu želja). To znači držite ruke k sebi, osim ako vam je jasno dat signal da učinite drugačije. Ako se toga ne pridržavate, bit ćete izbačeni kroz vrata, a party će se nastaviti bez vas.

Bilo da prolazite kroz hedonizam u Berghainu, ili se pronađete na partyu specifičnom za fetiš u KitKatClubu, uvijek pomaže istraživanje toga gdje idete. Nemojte samo nagaziti u klub bez provjere kakav se party događa u određenoj noći!

Sada, pravilo zdravog razuma, nemojte previše piti ili pretjerivati. Tako će vas vlastite želje kontrolirati i biti će nula posto šanse da radite nešto što biste kasnije mogli požaliti. Pobrinite se da ste dovoljno koherentni da zadržite vlastite granice i donosite vlastite odluke. Poštuj sebe i sve oko sebe.

Izvor – [TheCultureTrip]

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2