Skip to main content
  • 12.04.2024.

The Cube – online multimedijalna izložba koja istražuje glazbu i kulturu u 21. stoljeću

Istraživanje 20 trenutaka koji su obilježili glazbu, kulturu i ljudsku svakodnevicu u novom mileniju.

Piše: 

Zavirite u The Cube, potpuno novo digitalno iskustvo kroz koje možete pogledati online multimedijalnu izložbu u 360° istraživajući aspekte glazbe, kulture, mode i ljudske svakodnevice u protekla dva desetljeća kroz jedinstvene priče koje su ih oblikovale.

The Cube osim priča, fotografija i priloga, donosi i šest filmova koji prikazuju i slave nasljeđe u području glazbe, noćnog života, mode, inovacije, kulture i zajednice.

Projekt pod nazivom The Cube proizašao je iz želje da se old school, linearna digitalna arhiva unaprijedi i ponovno pokrene u živi, ​​interaktivni prostor u kojem korisnici mogu živjeti, istraživati ​​i učiti iz njega na nelinearne načine.

Priče o prvim velikim elektroničkim festivalima, razvoju Napstera, otvaranju Berghaina, posljednjoj Love Paradi su samo dio sadržaja koji se može otkriti u The Cubeu u kojeg možete zaviriti klikom ovdje.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2