Skip to main content
  • alt

The Dash – pametne bežične slušalice

Kako tehnologija napreduje, veliki dio njenih resursa usmjerava se, umjesto na vrtogavi rast, koji je karakterizirao inicijalni bum, na poboljšanje kvalitete života svojih korisnika.

 
Fokus se sve više prebacuje s preživjeti na proživjeti i želimo apsolutan komfor. U društvu izbora želimo sve po svojim uvijetima i optimizaciju naših iskustava, vremena i nagrada za uloženo vrijeme ili novac.
 
Želite li u narednih nekoliko mjeseci investirati u nešto zaista sjajno to bi mogao biti projekt The Dash slušalica tvrtke Bragi.

alt

 
Wireless bluetooth tehnologija, 4 GB unutarnje memorije, sposobnost biometrijskog praćenja stanja organizma, kao što su zasićenost kisikom i brzina otkucaja srca, potpuno poništavanje okolih zvukova po želji ili pak propuštanje ambientalne buke bez pada kvalitete reprodukcije, čine ove bubice jednima od onih koji hodaju po samoj tehnološkoj oštrici. 
 
U slučaju da ih ne izgubiš ovo bi vrlo lako mogle biti posljednje sluške koji će svaki pravi ovisnik o glazbi ikada trebati. Kreatori slušalica mislili su na baš sve i posvetili pažnju apsolutno svakom detalju kojeg su se mogli domisliti, od superiornog dizajna, reproduckije zvuka i dodatne opreme koju ćete dobiti u svom Dash paketu. 
{youtube}UjWSDMAV9ps{/youtube}
 
Osjeća li se vaš unutarnji glazbeni entuzijast zaintrigirano skliznite putem official weba malo dublje u priču. Na istom mjestu možetre dati i prednarudžbu za sluške koje će biti isporučene u svibnju, kada proizvodni proces bude dovršen.
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web