Skip to main content
  • 19.01.2021.

Thomas iz Pan-Pota u kulinarskom showu otkrio tko je Pan (tava), a tko Pot (lonac)

Jeste li se ikada zapitali za Pan-Pot, tko je od DJ dvojca Pan (tava), a tko Pot (lonac)?

Piše: 


Mendy Indigo je tajlanska techno DJ-ica koja nam je to otkrila u svom kulinarskom showu "Shit Mendy Cooks". U svom podcastu poziva poznate umjetnike iz cijelog svijeta da joj se pridruže u kuhinji dok predaje o tajlandskoj kulturi kuhajući domaća jela.

U premijernom izdanju ugostila je Thomasa, jednu polovinu njemačkog dvojca Pan-Pot koji se pridružio uoči turneje po Aziji.

Vodi gledatelje preko tržnice Mak Nam u Bangkoku kako bi iz prve ruke pogledali kako pronaći neke od sastojaka za stimuliranje koji su jezgra tajlandske kuhinje. Nastavlja podučavati Thomasa kako napraviti nekoliko tajlandskih jela, uključujući pržene bambusove gliste, zelenu salatu od manga, salatu od graha s škampima…

Oni rade više od pukog kuhanja, a njihova zafrkancija istražuje razliku između neke chilli papričice, razotkrivajući mitove o tajlandskoj hrani i konačno odgovarajući tko je iz dvojca DJ-a sa sjedištem u Berlinu, tava, a tko lonac. Epizoda završava isječcima s njihove svirke kasnije iste večeri u Mustacheu u Bangkoku.

Druga epizoda stiže uskoro, a Mendy će imati prilike kuhati uz Seth Troxlera.

Izvor članka i fotografije: Mixmag Asia

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk